Forever For You
About Entry Affiliates Twitter Facebook Instagram
I'm Fine :'(
Wednesday, March 27, 2013 • 11:31 PM • 0 comments
Assalamualaikum dan selamat petang semua :)

Dalam hidup kita, kita diberikan hanya satu pilihan. Tiada dua mahupun tiga, bagaimana kamu menghadapinya ? Ya, sukar sangat untuk menentukan pilihan itu.. Sukar kerana takut pilihan itu salah
                                                                     
                                                                          .....

Salahkah pilihan saya untuk menyintai dirinya ? Salahkah pilihan itu ? Apakah salah jika saya memilih untuk menyintainya di usia yang begitu muda ? Ya, salah mungkin - kerana cita-cita lebih penting, salah mungkin juga kerana kita masih tidak lagi dapat membezakan antara hak dan batil. Tidak salah - kerana cinta di usia muda hanya untuk mencari sesuatu yang kita perlu untuk di bawa ke hari yang mendatang , juga untuk mengisi masa lapang, teman dikala sedih dan gembira . Itu jawapan jika salah mahupun tidak.

                                                                            .....
Kadang-kadang dengan cinta kita boleh hopeless, kadang-kadang tak sebab dengan cinta kita boleh menaikkan semangat. Tapi perlu ke semangat sebab hanya kerana kekasih hati bukan kerana Allah? Walaupun bukan kerana Allah sekurangnya ia mampu memberi kita inspirasi baru.
                                                                           .....
Kadang-kadang kita rasa sedih, kadang-kadang kita rasa gembira, kada-kadang juga kira rasa kehilangan walaupun kita tak tahu apa yang kita hilang. Kita rasa macam sunyi sangat. Rasa macam tak diperlukan, rasa macam ditinggalkan ataupun sebaliknya. Faham? Tak faham buat buat faham pun takpe lagi pun tengok jahlah pukul berapa sekarang ni. Haha!
                                                                           .....
Hmm, memang kita rasa macam better alone for short. Tapi pasti tak bolehkan? Itulah yang dinamakan fitrah. Tiada siapa pun yang boleh melawan fitrah kerana ia wujud sejak azali lagi, bila? Jangan tanya aku, sebab aku tak tahu,
                                                                          .....
Akhir kata, penutup bicara. Hidup ini memang di sudah diselitkan dengan cinta. Love divide by 3 parts, Love for Allah's, Love For Prophet Muhammad, Love For Families, Love For Friends and Love For Someone Who Really Cares All About You.
A day we met, frozent I held my breath. Right from the start, I knew that I found a home for my heart, beats, fast, colour and promises. How to be brave? How can I love when I'm afraid to fall, but watching his stand alone. All my doubt suddently goes away somehow. One step closer, I died everyday waiting for you. Darling don't be afraid I've love for a thousand years. I love you for a thousand more. Cuba teka lagu apa? Ahh malas cakap, k bye. Love you strangersssss :* . See you next post. Tu pun kalau rajin la xD


PASTFUTURE
Assalamualaikum and Hello everybody :)
Hi *wave hand* Blablabla for short. I'm 17 years young . Yes I'm still young and I'm proud . Studying at Smk Tumpat . I hate anti-Greyson Chance, you know why ? Because he's my crush . Ohmygeee :3 . Don't you ever copying what have I writted or whatever I post

Islam and I'm proud Allah's, and Families own :)

Scream And Shout And Let It All Out!




Mind Leave Footprint ?
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • Nak Bagi Tajuk Apa Ni ?

  • Big Clap!
    Made By : Landlord
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome